Hotel

3 dagen Antwerpen: net over de grens en enorm gezellig

prijs Vanaf 49,50 p.p.

Het Century Hotel Antwerpen is een van de oudste hotels in Antwerpen, gelegen in het historische centrum van Antwerpen. Het hotel is begin jaren dertig gebouwd en is volledig gerenoveerd met behoud van alle historische elementen. Het hotel ligt slechts op 100 meter afstand van het Centraal Station. Een ideale uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken!

Vanuit het Century Hotel Antwerpen heb je een schitterend uitzicht op de vele diamantwinkeltjes. De populaire winkelstraat De Keyserlei ligt om de hoek. Heb je nog niet genoeg van het shoppen, dan zijn er nog meer winkels te vinden rond de Meir. Daarnaast kun je heerlijk eten en drinken op de vele terrasjes en barretjes op de Grote Markt. Breng ook een bezoek aan de Antwerpse Zoo. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin!

KERSTMARKT ANTWERPEN:
De kerstmarkt in Antwerpen is één van de grootste kerstmarkten van België. Net over de grens, goed te bereiken en enorm gezellig. 

De kerstmarkt van Antwerpen heeft het allemaal. Ook heel leuk als uitje voor het hele gezin. Voor de kids is er een ijsbaan aangelegd. Schaatsen kunt u zelf meebrengen of ter plaatse huren.

Het centrum van Antwerpen wordt omgetoverd in een grote kerstmarkt. Allemaal gezellige marktkraampjes vol met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar je van een heerlijk glaasje glühwein kunt genieten. Aan hapjes ontbreekt het ook zeker niet. Ideaal om ideetjes op te doen voor het kerstmenu.

Boom lezersaanbieding: v.a. 49,50 p.p.

  • 2 keer overnachting in een tweepersoonskamer
  • 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van wifi

Bijzonderheden:

  • Aankomst dagelijks mogelijk o.b.v. beschikbaarheid (aankomst op vrijdag en zaterdag in december geen aankomst mogelijk).
  • Aanbieding is geldig t/m 28 februari 2018.
  • Max. 2 extra bed bij te plaatsen op de kamer op aanvraag bij het hotel. Kinderen t/m 3 jaar betalen € 10,- per nacht voor het gebruik van een babybed, kinderen 4 t/m 12 jaar betalen € 25,- per nacht voor een extra bed incl. ontbijt. Oudere kinderen of volwassenen betalen de volledige arrangementsprijs.
  • De toeristenbelasting zit niet bij de totaalprijs inbegrepen en bedraagt € 2,39 p.p.p.n.
  • Parkeergarage (reserveren niet mogelijk) kosten per 24 uur: € 24,00
  • Exclusief reserveringskosten 20,- per boeking.

Reserveren

Het Century Hotel Antwerpen beschikt over diverse faciliteiten, zoals een bar, lounge, restaurant en gratis draadloos internet.  In het restaurant Curnonsky kun je culinair genieten van de vele menu’s. Het hotel beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Parkeren kan in openbare parkeergarage Vesting in de Vestingstraat (gesloten op za en zo), of in Parkeergarage de Keyzer in de van Ertbornstraat of in Qpark Astrid. 


« Terug