Hotel

3 dagen Brussel: stad met grandeur

prijs 79,- p.p.

Het Hotel Husa President Park is gelegen in het zakendistrict vlakbij het treinstation Brussel Noord. Vanaf dit station bereik je binnen 5 minuten de Grote Markt in het historische centrum van Brussel. Wanneer je besluit om te voet naar het centrum te gaan ben je ongeveer 20 minuten aan het wandelen.

Het Bourgondische Brussel is een ideale bestemming voor een weekendje weg. Zo zijn er eindeloos veel shopmogelijkheden, van Avenue Louisa (de PC Hooftstraat van Brussel) tot de Nieuwstraat. Voorde culinaire genieters valt er ook een hoop te genieten. Zo vind je in Brussel een keur aan gezellige kroegjes, knusse terrasjes en voortreffelijke restaurants. Uiteraard is een weekendje weg naar Brussel niet compleet zonder een bezoek aan 'Manneken pis'. Wel goed opletten, want voor je het weet loop je er zo voorbij.

KERSTMARKT BRUSSEL
De kerstmarkt in Brussel; een grandioze ervaring! Wie Brussel nog niet kent, moet het zeker niet nalaten om dit najaar de stad met een bezoekje te vereren. Het is een prachtig oude stad. Brede lanen met mooie oude bomen begeleiden de nieuwsgierige bezoeker naar het historische centrum. De statige gebouwen op de vele pleinen maken van Brussel een stad met veel grandeur. 

Jaarlijks vindt in de Belgische hoofdstad de grootste kerstmarkt van het land plaats. Meer dan 240 kraampjes kleuren de oude straten en gezellige pleinen van het historische centrum in sfeervolle rode en groene tinten. Naast leuke decoraties voor in de kerstboom, voor op tafel tijdens het kerstdiner of om de tuin sfeervol mee aan te kleden, treft u op de kerstmarkt in Brussel ook kraampjes vol met heerlijke hapjes. En uiteraard kunt u ook terecht voor een warm glaasje glühwein. Voor wie nog ideetjes op wil doen voor het kerstdiner is de kerstmarkt in Brussel een absolute aanrader.

Maar niet alleen de kraampjes van de kerstmarkt zijn in Brussel de moeite waard om te bezoeken. Midden op de kerstmarkt staat een imposante en prachtig verlichte kerstboom. Ook de statige panden op de pleinen in de binnenstad worden in december schitterend verlicht. Overal waar je kijkt zie je lichtjes. De bezoekers die niet zoveel heeft met het slenteren over de kerstmarkt kan zich prima amuseren met een wandeling door de prachtig verlichte stad.

Op de Grote Markt is een ware ijsbaan neergezet. Leuk voor de kinderen terwijl u van een heerlijk glaasje glühwein geniet. De kerstmarkt in Brussel biedt het allemaal. Volop vertier voor het hele gezin. Schaatsen kunt u zelf meebrengen of ter plekke huren.

Van ver kunt u de kerstmarkt in Brussel al zien liggen. Over de brede lanen vol met kerstverlichting wordt u naar de kerstmarkt geleid. Maar de echte eyecatcher is toch wel het reuzenrad. Vanuit de hoogte kijkt u neer op het mooie Brussel en de gezellige kerstmarkt. Het reuzenrad zelf is ook niet onaardig om naar te kijken; door de 18.000 lampjes wordt het schitterend verlicht.

Boom lezersaanbieding: 79,- p.p.

 • 2 keer een overnachting in een tweepersoonskamer
 • 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet
 • Gratis parkeren (o.b.v. beschikbaarheid)
 • Gratis gebruik van WiFi
 • Inclusief een welkomstdrankje
 • Gratis gebruik van de fitness
 • 50% korting op een late check-out om 15.00 uur (€ 15,- i.p.v. € 30,-)
 • 50% korting op een upgrade naar een Executive kamer (€ 7,50 i.p.v. € 15,- per nacht)

Bijzonderheden:

 • Maximaal 1 extra bed op de kamer op aanvraag bij het hotel. Kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis, oudere kinderen en volwassenen betalen € 25,- per nacht excl. ontbijt
 • Geldig bij aankomst op vrijdag of zaterdag en in de periode 27 oktober t/m 4 november en 15 t/m 28 december 2017 dagelijks aankomst mogelijk.
 • Geldig t/m 28 december 2017 o.b.v. beschikbaarheid
 • De toeristenbelasting zit niet bij de totaalprijs inbegrepen en bedraagt € 7,58 p.n.
 • Parkeergarage (reserveren niet mogelijk) kosten per 24 uur: € 25,00
 • Exclusief reserveringskosten 20,- per boeking.

Reserveren

Het Hotel Husa President Park beschikt over een eigen park, en een fitness ruimte (gratis gebruik). De 297 kamers zijn van alle gemakken voorzien en recent gerenoveerd. Verder beschikt het hotel over een gezellige bar en een uitstekend restaurant genaamd “L’Entre-Deux” welke op zondag is gesloten. De parkeergarage van het hotel heeft een beperkt aantal plaatsen, deze zijn niet van te voren te reserveren, de kosten hiervoor bedragen € 25,- per 24 uur.


« Terug