Dagtocht

Meyer Werft Papenburg en Bad Zwischenahn

prijs 69,- p.p.

Wegens groot succes organiseren wij deze dagtocht nogmaals op donderdag 31 augustus 2017.

Op de heenreis krijgt u koffie met wat lekkers in de bus. Rond 11.00 uur komen we aan bij Meyer Werft.

Bij Meyer Werft in Papenburg worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. Ervaar van dichtbij hoe moderne scheepsbouw tegenwoordig functioneert. Kijk mee over de schouders van de scheepswerfarbeiders.
In het bezoekerscentrum krijgt u een goed inzicht in het werk op de werf vroeger en nu. Aan de hand van tentoonstellingsstukken, films en compleet ingerichte hutten wordt de wereld van de cruiseschepen aanschouwelijk gepresenteerd.
De MEYER WERFT GmbH werd in 1795 gesticht en is in de 6de generatie in familiebezit. Sinds 1985 is de werf overgestapt op het bouwen van luxe cruiseschepen. Er werken zo'n 2.500 mensen.

Na dit indrukwekkende scheepswerfbezoek gaan we zelf varen in Bad Zwischenahn. Het Zwischenahner Meer wordt ook wel de parel van het Ammerland genoemd, en dat niet ten onrechte. Ingebed in het wondermooie natuurlandschap, is het op twee na grootste meer van Nedersaksen een geliefd doel voor waterliefhebbers. Ook krijgt u nog wat vrije tijd om op eigen gelegenheid het mooie plaatsje bekijken. Rond 17.00 uur stappen we weer in de bus en rijden we naar Hebelermeer voor een goed verzorgd 3-gangendiner.

>> Donderdag 31 augustus 2017 = EXTRA DATUM wegens groot succes

Boom lezersprijs per persoon: 69,-

Inbegrepen:

  • Busreis per comfortabele touringcar
  • Koffie met wat lekkers
  • Entree en rondleiding Meyerwerf
  • Boottocht Zwischenahner Meer
  • 3 gangen diner

U betaalt géén reserveringskosten.

Van Reserveren
31-08-2017

AED:
Op alle lezersreizen van Boom reizen die uitgevoerd worden door Reica Reizen gaat een AED (automatische externe defibrillator) mee. In geval van een hartstilstand kan de chauffeur eerste hulp verlenen met dit apparaat.
Een AED is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Door bij een hartstilstand snel te starten met reanimeren en een AED aan te sluiten, wordt de overlevingskans aanzienlijk verhoogd. Zowel Reinard als Carla Tuin van Reica Reizen hebben een reanimatie en AED-cursus gevolgd en zijn beide in het bezit van een EHBO certificaat.

Opstapplaatsen:

  • Meppel: NS station 07.55 uur
  • Dedemsvaart: Citadel 08.25 uur
  • Hoogeveen: NS station 08.45 uur
  • Assen: Parkeerplaats Van der Valk 09.05 uur
  • Emmen: Parkeerplaats Hampshire Hotel 09.35 uur

 


« Terug